Prilika za mlade stvaraoce
0
YouTube pokreće online filmski festival
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dali bi volio na kraju mjeseca svoj đeparac ili kucni buđet popraviti sa 100KM ako radis 2 puta po 10 minuta svaki dan? Moze se zaraditi i puno vise ako se izdvoji vise vremena, ovo je idealan posao za studente,srednjoskolce.... www.people-string-balkan.blogspot.com
JA CU KANDIDOVATI \"HOROR NA KOSEVU\" http://www.youtube.com/watch?v=1kUDutxqZF8 OJ TUGO GOLEMA STA NAM BORDO NEPRIJATELJI RADE OD KLUBA.
ako mozes bolje od privatnika koji ZAPOSLJAVAJU, ti pokreni nesto svoje pa daj bolje plate i uslove radnicima.
Dacemo 500.000 dolara pobjedniku koje ce svesrdno moci potrositi kod nas :D Podsjeca me na vlasnike nasih granapa i lanaca trznih centara koji radnicima isplacuju pola plate u bonovima... koje moraju opet potrositi tamo gdje rade.
dobra prilika za one koji nemaju para a imaju talenat
Dolaze li u obzir i porno filmovi?