Kao da nam ih nije dosta
0
YouTube dodao zvuk vuvuzela na videosnimke
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u mene etogar nejma
Moja vuvuzela proizvodi najbolji zvuk ali poslije dobre porcije graha :-(
Čuj Kengur u Srbiji Žaštićena Životinja buhahahaha Orao Pao Prijem Ks ks
VuvuUzele hahahahahaahah
Q²(LE)² = kukulele
@ Vojvoda I ja cujem da su danas kenguri u srbiji zasticena zivotinjska vrsta ! Vojvodo puhni malo u nasu koznu vuvuzelu, da vidis sto je lijepo :)
@Vojvoda, čujem da se vuvuzele preimenuju u kukulele
ORAO PAO, PRIJEM . LUDILOOOOOO...
Vuvuzele su nastale od tradicionalne Srpske trube. To je jos jedna zavera protiv Srba od strane svetskih sila. Nase Srpske trube su preuzeli neki barbari iz Afrike koji nemaju pomjma sta znaci Srbija. Znaci Vuvuzele su srpski instrument, jer to je srpska truba koja je delimicno modifikovana,đ DRAZA
sta se vi pitate, balkan je mjesto gdje skolovane nacije ponekad dodju i samo se okrenu i odu bez ikakvih rezultata jer je narod paglu? idite sanjati o titu :D hahaha, i ostalim unazadjenim frikovskim subjektima, ili nadjite nekog drugog individualca i dignite ga u status boga, na primjer sto ne uzmete toni blair, a sta fali VLADIMIRU putinu?
koji klinac???