Nasljeđuje ga Skype
234
Windows Messenger ide u penziju u martu
Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ih kad se sjetim svojih pocetaka na MSNu. Lijepa uspomena :)
skype postao kanta.
Ja godinama koristim yahoo mesenger i prezadovoljna sam, milion puta voice i kamera bolji nego na msn-u a ni skajp ne koristim jer ipak za text i kameru i voice yahoo za mene br 1.
Dal je moguce povezat postojeci skype i msn account i jedan?
Ja sam svog messengera penzioniso jos prije deset godina.
..ebo msn tesko sr..nje,puno bugova,skype ton i slika zakon,a ko voli sarenilo,nek drmne neke pilule za lilule...
IH KOLKO SAM GA PUTA BACIO NA MESSENGER KAD SE ONA SKINE GOLA S DRUGE STRANE I DIRA SE PO S I S A M A I P I C K I !!! MA MSN JE ZAKON!
jest pravi SUCK... drugo, na osmici ako koristiš metro aplikaciju, ne možeš koristiti više skype računa ukoliko ih imaš, nego sam taj jedan (ima opcija da koristiš drugi, ali je prekomplikovano za običnog korisnika)... Ovo kad pišeš tekst, a oni kolutići se okreću, kao nije poslana poruka, je najgluplje što sam ikad vidio... Isto kao da je skype prvi program koji koristi chat pa imaju poteškoća da to naprave hhahah
Ostaje li hotmail ?
Sto ce mi skype kad ima fb. A msn je bio super stvar ali prestalo se koristiti msn s dolaskom fb-a.
Pa naravno, 40 miliona korisnika dnevno u prosjeku na skyp-u. Neka svakom 10-tom uzmu po dolar dnevo, mozete mislit kolika ce biti zarada. U ostalom skype jako jednostavan za koriscenje i instalaciju u odnosu na mesenger.
E brate ako ti fali mijenjanje boje teksta onda si bas neandertalac. Jesi i Winkove one retardirane koristio?
E moj Coco ti si ziv primjer da u Bosni osim bosanskog, srpskog i hrvatskog govori i neki cetvrti jezik. Sto se tice skype jedino me nerviraju oni d.ebilni smajliji. Video i audio je super.
:((( jbo im kapitalizam ma te r nego ljudi imal ko kakav prjedlog za alternativu neku sigurno ima jos nekih ok messengera ko jpe windows samo mi zao ono messenger plus add-on nabavio skinove mjenjao kako ocu sminka teska dedem jpo im skajponja ma te r:(((
Ma to je strasno, Skype je vizuelno 10 puta gori za chat od messengera, ne dozvoljava mijenjanje boje teksta za svakog korisnika, u zadnje vrijeme prepun bug-ova, kad pises poruke cesto ne dolaze kako treba, vec izmijesano, neke u se pojave u sredini teksta, neke na pocetku....ma uzas... Cak su i na forumu skypea jasno identifikovali taj problem i evidentirali, ali niko mjesecima ne rjesava to... I oni hoce da prelaze na tako nestabilan i neugledan servis.... Neka hvala, za sada radije trazim alternativu.
A šta je sa oznakom IMAŠ MAIL?