Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da li neko zna koja je cijena ove 7?
Da li neko zna koja je cijena ove 7?
Da li neko zna koja je cijena ove 7?
Mac OsX
gdje se moze doci do sedmice? i mogu li je instalirati na D: disk posto mi je C: skoro pun hvala unaprijed :)
M; QS E; i0 M iM. ..;vYvv;i.. cE .M . ioWMMMMMMMMMMMMMMMMMMWi @ .o#I 7MMMMMM, . 8v6MMMM7 8Ec .MMMMX QMM : .#MMb @MMX iMM . i . MM: ... MM6 .MM . .., MM81nSU1 MME QMi . . bMi MMc bM, :$MM , MM MMi 2M. @M ;QMMMMMM. MM vIMM #MMMMt,:ic7AMMMMMMWi MMMMMMMMMMMMB 7QMMMMMMMM0Yi M@M6 .M; #. , @ M
zato sto je ona pustena u probu.. mogla je se prije neku godinu dana skinuti sa microsoft-ove stranica kao probni rad... meni je extra.. ja cu je nastaviti korisiti..
windows 7 je iznad ocekivanja! bolji i od XP-a i od Viste zajedno!!! ovi sto su jos uvijek na XP-u nemaju pravo da bilo sta komentiraju na ovo dok ne probaju 7-icu! XP je vec odavno zastario! bio je dobar u svoje vrijeme, sad mu je ipak skoro 10 godina! microsoft se sa 7-icom konacno iskupio za sva prethodna sranja!
Ma Windows XP je najaci ...
famozan imaš sve... ja sam prezadovoljan, boli od viste i sp ni n 2009
Instalirao Windows 7 prije par dana i prezadovoljan sam, savršeno radi, po mom mišljenju do sada najbolji Windows, Vista je katastrofa bila.
@dellboy Mozes to izgasiti... start > control panel > user accounts i tu nadjes opciju izgasis je i restart PC :P
ja vec dva mjeseca radim na 7-ici. sjajna, brza i lagana... nikakvih problema nema...
ja imam xp sp3 i ne planiram ga još mijenjati , pa kad bi izbacili windovs 10!
Sedmicu koristim od njenog prvog pojavljivanja za testere pa evo do finalne verzije koju vrtim neka dva i po mjeseca. Ogroman korak naprijed. Vjera u MS ako je i bila poljuljana ovim će se vratiti. Office 2010 isto tako izgleda poboljšano u odnosu na 2007. MS postavlja standarde i to je tako - bez obzira što uglavnom tinejdžeri sa napaljenošću za komjuterima voli pljuvati mainstream ;)