Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
VEC VIDIM IDUCA GENERACIJA DOORS
U prevedenom smislu " za par godina pocet cemo naplacivati upgrade"
Pa nema dalje, izmislili sve što se može izmisliti i Allah ima net.
Prelazi MS na Linux, izvorni kod Windowsa prebacuje u open source :-)
I sta smo skontali iz naslova???Da ce Windows 10 biti posljednja verzija Windowsa,da ce imati nadogradnje,ali da nekoliko godina nece biti nove verzije.Po naslovu bi zakljucili da nakon ovoga novog Windowsa 10 prave nesto novo.KLIX jednom rjecju...
Neka ce, ionako je nigdje veze.
Mozda se pocnu furati na blizzard pa pocnu expanzije izbacivati tipa: " windosw 10, the gates from hell" ili "windows 10 - hellscream returns" :)
Ja cuo bice free
ma 7 I 8.1 windowsi su jako dobri tak da mogu trajati
Ma Windows je sjajan.
jest ako si samo na njemu radio.
Zbog posla povremeno koristim linux, ali Windows je moj prvi i lični izbor. Vista je stvarno bila sranje, ali sranje koje sam ja srećom zaobišla. Korisnik sam i Windows Phone-a i tip sam osobe koja se osjeća ugodno i prirodno u tom okruženju. Linux i android nisu moja šolja čaja iako sam nekad primorana da radim na linuxu i iako sam 3 godine koristila android. Sve stvar ukusa valjda..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Konacno skontali....naucili od telefonije i iosa da se samo rade upgradi a ne kupovina iznova i iznova jednog te istog...a mislim da ce windows 10 biti extra i sledeci telefon uzimas windows a ne android....
Sta poslije? Od cega ce microsoft zivjeti?
čemu vakat, tome i vrijeme rip win
Linux nazi. :D