Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prosle godine u ovom periodu odustalo je 4 900 ljudi, ove godine 49 000.
joj ja papaka, pa je li 4900 ili 49000 malo ipak mijenja stvar
@Wikipedia Jel vi koji ste moderatori tamo dobijate ikakvu platu za to?
@Wikipedia Druze moj, da nisam pisao nebih ni komentarisao... Mogu reci da vam je odnos prema ljudima jednak nuli, barem sam ja tako dozivio. Svaka vama cast na 25 000 clanaka, moglo ih je biti mnogo vise da smo i mi tu.
@Ja Čitaj šta sam napisao iznad: 10 ljudi, ako ne i manje !!! JA sam jedan od administratora/birokrata tamo. Koliko ja znam, postoje neka pravila pisanja na Wikipediji i garantujem Vam da niko nije bio zlonamjeran!
Ja sam napisao jedan članak, pa su ga oni unakazili. Zbog toga ne planiram više pisati. Sigurno znam da osoba koja je pregledala moj članak nije stručna u toj oblasti. A da ne spominjem to što sam čekao nekoliko mjeseci da bi članak uopšte bio pregledan
@muki Jesi li ti ikad tamo članka napisao? Znaš li ti da tamo radi samo 10-ak aktivnih ljudi i opet imamo preko 25.000 članaka!? Lahko je kritikovati, pokušaj nešto uraditi.. Nemoj se brukati, druže moj....
Svek dok budu imali kretene moderatore kao sto su nasi za bosanski jezik nezasluzuju bolju sudbinu, na zalost......
www.wikipedia.ba