Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
devedesetih zamijenio miniidsc playerom i sve to propade...a mislio sam da ce to biti buducnost...par godina poslije mp3 playeri mali, prakticni, stane i u najmanji dzepic... a sada, nista vise od toga...
Meni je redovno hebav'o zivce... :)
NOcna mora kad treba navrcati traku jer se sjebala i uzmes olovku najcesce onu zutu cetvrtastu i sturi se okretuci
Imam ih par negdje u gajbi
Više nije Walkman na Sony-jevim telefonima :S Nego "Music" koja glupost i pm
Ovo cudo nije mogao svako imati, sjecam se da je kostao preko 200 DM, mi obicni smrtnici smo kupovali one od 10 - 15 DM, sjecam se da su mi pola kaseta unistili a zvuk nije bio isti kad su pune i poluprazne baterije ali opet je bilo zanimljivo.
Kad se sjetim onog zavijanja :)
A kad tek zapetlja kasetu, valjalo se iz toga ispetljati. hahahah :-) Lijepo vrijeme i jos ljepse uspomene. :D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)