Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jedino sto mi nedostaje majspejs je zbog Tom-a koji je svima koji naprave majspejs bio prvi prijatelj,bez ikakvog pitanja,nisi se morao truditi,i na kraju se pokazao kao pravi prijatelj ako ga izbrises i ponovo dodas on te prihvati i ne ljuti se...sreca pa sam ga nasao i na fejsbuku ima profil !!
Myspace je prnuo u sisu, mozete pokusavati sta hocete, ali kada na internetu izgubis 1x popularnost, mozes zaboraviti na povratak, slicno kao sto se desilo IE, Netscape-u kod browsera, dotcom kompanijama 90ih ! Dovoljno pokazuje pad sa 444 miliona na 23 mil vrijednosti :) !
Twitter je zakon!
Jedva me na facebooku ima sad i ovo opet da ganjam, al do sad mi se najvise svidja twitter samo sto nema nijedne zive duse koju znam >.
jestel\' primjetili novi dizajn na google chromu
Megan Fox ?