Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
joooj evo sam se zaljubio u zensku verziju sebe
hahahahaha zar je dotle doslo? :D
ma nije, imam ja curu, ali nakon ovog clanka izgleda mi da cu je ostaviti
PRIKAŽI ODGOVORE (26)
ne zelim
heheheh sta fali, bona, probati?!? :)))
S "daljinskim" jakako, pa iz ruke u ruku :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
cemu svijet vodi... budalastina
Kod našeg predstavnika ne Evroviziji taj uređaj ne bi radio, pa bi se morao vratiti SUSTAVNICIMA !
E sad još samo fali VIRTUALNI uređaj koji vam dozvoljava prelazak iz jedne vjere u drugu ili iz jedne nacionalnosti u drugu. Pa kad djeca ne budu slušala nema više marisol koja je već zabranjena zakonom, nego za kaznu na uređaj, pa nek se djeca suoče sa svim strahotama koje postoje SAMO KOD ONIH ANAMO TAMO ! :))
More li ikako da vidimo kako se osjećati k'o naši političari?
Kupiš uređaj, pofataš se sam sa sobom i sretni i ti ti i ona ti.
Pitam se koji li sljedeci izum slican ovom ceka na red da nas usreci
Cvijanovicka premijerka je upravo ona sto ima harinu medju nogama..! Ako mi ne vjerujete idite na ..google ..i ukucajte :Porno sex...mozete iste onakve naci na (VIDEO) kao ona s'karinom .!
Sve se više teži ka tome "da se bude neko drugi". Sve manje je cilj "biti svoj", tj. raditi na sebi, otkrivati sebe, usavršavati sebe. Kažu da je trava zelenija kod komšije. Pa i jeste, ako svoju ne zaljevamo dovoljno i kako treba. Na kraju krajeva, to je uvijek komšijina trava, nije naša.
evo ga kliksovci još malo pa će te i vi guzit