Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cim policija bude imala taj pasivni sistem, imat ce ga i provalnik.
najbolji uredjaj za gledanje kroz zidove je prozor.
A hoce li izmisliti neku spravu da se zenska moze vidjeti kroz odjecu?
Firma ne posjeduje halal certifikat Sarajevski vrtići povukli paštete sa svinjetinom i prekinuli ugovor sa Redexom Direktorica JU \"Djeca Sarajeva\" kaže kako smatra da nema potrebe da se pravi skandal oko toga što se cijela stvar desila baš u mjesecu ramazanu, jer da je \"takvo šta strašno u kojem god mjesecu da se desilo\". Demokracija je pravo izbora, a ogranicavanje izbora i nametanje od strane vjerskih vodja je u najmanju ruku na.si,lje, pa do uvodjenja teokracije na mala vrata; a ne multikuluturalnost, demokracija, prihvatanje, otvorenost i tolerancija koje tako ocajno zelite prikazati svijetu. Americka izreka kaze:\"Ako stavis karmin na svinju, ipak ostaje svinja.\" Isto tako, ako islamizam reklamiras kao gradjanski koncept, to ipak ostaje samo frankenstajn od drzave. Jadna ona drzava u kojoj neizabrani vjerski lideri odredjuju pravila. Kako god vi ovo nazvali, rijec je o islamizaciji drzave! Tko nije sa nama dobice metak (u koverti). Musolini...sjecate li se?
ako taj wi fi ima mofucnost gledanja kroz zid prvak bosne bit ce hrid
Tvoja ruka i tvoja mama se ne pikaju kad nekog \'zisgu\' ;)
\"Za razliku od normalnih radara, koji odašilju radio talase a onda mjere sve reflektovane signale, novi sistem radi potpuno nevidljivo.\" znači, radar šalje neke vidljive talase??? bolje je da ne objavite ništa nego ovakvu glupost
A šta ako je WiFi zaključan
WH :O
citeri wh koriste nije fer :D
a ovo je rinaka, jer cim ima wi fi, nema kretanja. svi se konektu i sjede
...pa moraju se ljudi zastitit od terorista.....
dok ja zimgu ti pacenice cvilis i gledas u plafon bolje ti je kupi one cepove za usi
Sa\'ću da vidim ko gdje krije pare i ne da zekat!
Ovo je Nord bataljon koristio \'93 u BiH
A možel kroz plafone??