Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Windows 10 nije za korisnike koji zele privatnost ili bolje reci da vam neki ljudi budu sjena. Naravno da super korisnik moze smanjiti procenat dostupnosti podataka trecim licima ali ne i zabraniti potpuno. Samo kod korisnika koji nemaju ove dvije kombinacije istovremeno, internet i win10, sistemski privatnost je moguce zadrzat. Ustvari sta je win10? Nista drugo nego "Ultra Spy System Windows 8.1 = Windows 10" jednom rijecju. Prostora ovdje je malo da bi se moglo u detalje ici ali procitaj te licencni ugovor, uslovi koristenja, zastita privatnost itd. Potrazite odgovere na pitanja, zasto win10 na svim platformama, zasto je besplatan, besplatan upgrade cak i za pirate, izlazak u jedan dan, podrska narednih 10god, ko finansira ga i slicno.
Windows 7 Tito svih Windowsa najbolji bio i ostao :) Windows 8 i 8.1 su bili sranje žešće a ovaj Windows 10 ništa novo samo što moraš platiti da nemaš reklama na Backgammonu ili kako već haha...
ta reci, ta kazati, tacnije, ta napisat.... nafurani klinci ga falje jer je pale na sminku i direkt x 12 i odmah vrijedjaju one koje koriste win 7... u biti je sve isto sranje za obicnog korisnika, samo sto je win 10 napravljen tako da odredjene osobe mogu znat kad njima zanimljiva stranka prne. sve ti je fino upakovao u os, isto kao android, sad ce uz google i microsoft doci do velike gomile informacija
Kod mene ne radi touchpad, tj. scroll. Osim toga, nece da instalira Kies i kaze da ne vjeruje izdavacu a software od Samsunga... Ne znam, izgleda mi OK ali na ivici sam da se vratim na W7.
tek prešao sa 8.1 na 10 i mozda sam nekih pola sata koristio i cini mi se ok i lakse za koristit nego 8.1 ali eto vidjecemo s vremenom :)
jbg druže za moje potrebe lakše mi je koristit 10 nego 8.1. al hvala na linku nikad se nezna :D :D Lp
Windows 7 pravi nasljednik XP-a....i jos dugo ce se koristiti
da ne bi slucajno presao sa win 7 na nesto losije... pfff.... 7 i XP su zakon :D
Ma 98 je zakon. Ako ne kliknes na neku tipku kako treba, prvo se desi "hang out", a onda iza toga slijedi reinstalacija :D Eh kad se samo sjetim koliko sam puta reinstalirao 98... To su bili dani :D
Zastarjele i polufunkcionalne stvari mogu biti zakon samo onome ko je zastario u glavi.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Windows 7 je tito u operativnim sistemima, steta sto nema opciju vracanja na tvornicke postavke kao sto to imaju Androidi, reinstalacija i windows update odnesu puno vremena.
Normalno da se moze iskljuciti update, samo update je korisna stvar, to je set zakrpa za windows.
Ima Windows sve: http://windows.microsoft.com/en-us/windows-8/restore-refresh-reset-pc Android (kako glupo ime) je za Windows jedan obični mali upišanko.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)