Tehnologija
0

Uskoro igramo: Singles

Klix.ba
Obožavate The Sims, ali vam je (unatoč milion dodataka) dosadio? Želite da igrate nešto novo, ali su Sims 2 previše daleko? Singles bi baš mogla biti igra za vas.

Uzmite koncept Sims-a, i proširite ga sa dimenzijom koja istoj igri nedostaje u detaljnom planu: romansa, seks, i ostale gluposti koje dolaze u paketu. Uz mješavinu detaljne 3D grafike, pomalo eksplicitnog prikazivanja seksa i još dobre igrivosti se na kraju dobije igra Singles.

Kod ovo dvoje ne morate više mnogo urgirati. Očito se gotive.
Vi kontrolišete Lindu i Mike-a, dvoje neovisnih individua koji žive zajedno u jednom evropskom gradiću. Vaš cilj? Vjerovatno da ih spojite u ljubavni par. Metod? Jako težak, budući da morate da na oboje pazite i više nego što je slučaj u Sims-ima.

Od doručka, posla, odmora, rekreacije, sna, gledanja TVa, igranja igrica, sve potrebe vaših malih alter ego-a moraju biti zadovoljene da bi se razvila plodna veza. Ukoliko ne želite da igrate uz Lindu i Mike-a, imate 16 predefinisnih likova sa različitim karakteristikama na raspolaganju. Pa vi slobodno možete pokušati spojiti darkerku i šminkera.

Vidite kakvog ste idiota odgojili. Dok gospođica zavodnički stoji iza, ovaj idiot priča na telefon. ;)
Uglavnom, razvoj igre je gotov, uskoro će izaći u prodaju , a utiske ćemo možda staviti u jednu recenziju kada se dočepamo igre. Do tada provirite u zvanični site i saznajte još budalaština koje možete raditi u igri Singles.

UPDATE: Pogledajte još screenshotova ovdje.

Neshill Gaming Area