Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prosjecnog covjeka ,a mislim da pripadam toj grupi skoro pa da uhvati strah od strasnog tehnoloskog ubrzanja zadnjih 20-ak godina. sve teze i teze je pratiti taj napredak,a mozda je najbolje i ne pratiti ga bas previse.?!
jah jos jedino ostaje da napisu da ga u supak gurnemo i da se tamo najbolje puni. dosta vise suplju. nista bez punjaca i suko uticnice
I ja svog kad diram dovodi do prikupljanja energije, ali dzaba. Nema trosila !
Uvijek sam govorio da je najbolje kad je u ruci :)
to ti je desnica radivojevic action
nek ugrade vjetrenjaču i kad hodaš puniš mobitel, ili kad puše vjetar, kad si u autu otvoriš prozor i izbaciš ga ako nemš punjač..
http://st1.bgr.in/wp-content/uploads/2014/01/Mobile-phone-charger.jpg
Vidi preverznjaka,a on ce na to,ma samo punim telefon, pa moram gore dole da ga trljam.:D