Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jos samo da patentiraju iQrac...
Milijardu aplikacija njakvi na ajfonu, eto ja haman cekam da izmisle neku da mi se Miki digne cim pritisnem na daljiinski, morel nekako to da izmisle ovi iz ajpola ??!
www.tvsnimci.net
nije to toliko bitno koliko je bitno sto ce kod nas ovaj uredjaj mnogo kasniti :)
Sto bi se mucili sa silnim alatkama za obijanje brava, kad mozete kao gospodin opljackati nekoga sa novim I-diotlukom.
ideja iza ovoga je da se pripremi civilizacija na ugradjivanje cipova u ljude. putem tog cipa ces moci placati racune tako sto mahnes rukom iznad nekog skenera isto tako otklucavati vrata i sta sve ne...ne daj boze da ove ovce od ljudi pristanu na to jer to bi onda bilo kraj slobodi i totalna kontrola nad covjecanstvom...cipovi se vec odavno ugradjuju u zivotinje a po Amrici su bogami poceli ugradjivati i u ljude tj. glupane koji su volontirali...
a kada aplikacija ne radi, baterija se isprazni, sjedi ispred vrata i placi. da ne pricamo sta bi bilo kada bi se neko docepao vaseg \"elektronickog kljuca\", a niti jedan it sistem nije 100% siguran.
bravo za cool JOS JEDAN OD NACINA KAKO CE KONTROLISATI LICNE PODATKE LJUDIMA KOJEKAKVE SLUZBE
dobra zamisao, puno bolja od iPada...
Ja ba a sta je sa hakerima i ostalima??