Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Klix na predstavljanju Note 7, a slike skinuli sa google-a. Joj uhljupa, pa vi ba niste otisli dalje od Otoke, a ne u London.
ahahaha..Jedino je dobro da su pogodili slike da nisu stavili ake iz Zambije ko uvijek..
bosanac zna samo pricati da ne valja telefon, a nismo u mogucnosti napraviti telefon specifikacija nokije 3310
Klixovci u Londonu a bake po seoskim birtijama cami i ceka Covica..
Skener rožnjače inovacija? To postoji jos od decembra 2015. na "propalom Microsoftu", na Lumia 950 i 950 XL. Cekam da Microsoft izbaci Surface phone.
Cekaj Nokiu brate, objavili su da se vracaju na tržište
850eura na zapadu , a u BIH ispod 2000KM nece biti budite sigurni, jer obican S7 kosta 1600KM i EDGE..a ovaj je jos jaci od njih i najbolji moze se reci od svih telefona..
jedna rijec zvijer od telefona, i kaze mi neko apple, uzmite ljudi tel u ruke a ne lupajte
Predobar u svemu osim cijene.
Jest al u kurcu predobar. Touch Wiz je kirac, buggy, štopa, milion stvari mu radi u pozadini. Štancaju ih ko letke, žure da budu u korak s Apple, cak i ime preskočili da bi bili kao Apple iPhone 7. Gdje je Note 6?
@Nermin Padež Haha, mora da imas iphone pa je on kao najbolji. Kako ti znas da stopa kad je telefon tek prestavljen, ja sam imao note 2 koji nije stopao, bio je savrsen telefon, bolji od iphona 2 klase ispred, sad imam taj prokleti iphone koji cu zamjeniti za s7 edge ili za note 7 cim malo sjeftine.
PRIKAŽI ODGOVORE (16)
često pišem u vezi članaka iz nauke i tehnologije..ovo je dokaz da i obaj portal dobija lovu i plaćena putovanja od kompanija samo da bi svakodnavno ounili nam glave o novim proizvodima..čast izuzecima, ali čini mi se većina to ne konta..
neka se i APPLE malo ugleda
Pola stvari kopiraju od Apple...gdje je Note 6??
A na sta da se ugleda?
24. i 25. slika vrh hahahahha
veciji nego moj stari Motorola XD
nisam bio neki miljenik samsunga,ipak nekako sam izmuljao s7,i vec nekih mjesec dana ga koristim,i mogu reci da je telefon bommba..jednostavno savrsenstvo ,o kameri da ne pricam ,bruka,..jedino sto ga cijena jebe.
Ko hoce najbolju kameru LG G4 tata igre..
@hrisi-avgi da si rekao g5 ,pa i ajde nekako...ali to ti je isto ko da uporedjujes golf 5 sa golfom 3
27 slika, ovo k'o pravi pornić za ove lokalne seljake
Gledao sam "hands on review" Note-a 7 i mogu reći da je Note 7 jednostavno S7 Edge sa S Pen-om.
koja budala vama plati put?
imam nijet da kupim haha (pusti snovi)