Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prava stvar, zasto vazda ameri, britanci, francuzi...moraju biti pozitiva??? bez razloga su ratovali u vijetnamu i is.pusili foru xD svi spominju holokaust nad zidovima, a sta je sa genocidom na hirosimi? nagasaki? sta je sa kolonijalnim genocidima sirom afrike, azije, juzne amerike????? treba vise ovakvih igara ;)
Svaka čast. Slažem se u potpunosti. Koliko je narod Vijetnama propatio, a u svakom američkom filmu su negativci. Da ti se smuči.
Ti si idiot, ovdje nije bit grafika
Je li iko primijetio HOĐA u najavi ? Šta im to znači ? :))
Kosovska bitka u dva djela, prvi dio bitka sa turcima, drugi dio bitka sa NATOm. Kako bi se volio igrati.
@jack Jok, trebaju napraviti igru o Bosanskim Vitezovima i narodu koji se je faktički goloruk odbranio od mnogo nadmoćnijeg agresora, sama priča je za 10! \"Misije\" nazvati po operacijama iz protekle agresije; \"Sana 95\", \"Oluja\", \"Cincar\", \"Maestral\", \"Breza 94\", \"Skok\" itd.itd. U toj igri bi četalji na \"Very Hard\" počeli bježati tek kad\' bi im prišli na 10m! :D
Rokas Francuze? Odlicno, ovo valja nabaviti.
vec vidjeno - kliše
živim za dan kad ćemo mi napraviti svoju igru o ratu. imam već scenario u glavi... od bijega iz logora do osvete...
Knin Peaks
treba napraviti igru 2.svjetski rat na prostoru ex-yu kada smo mi braca jugoslaveni zajedno pobjedili njemce, cet.nike i us.tase
i da, evo trilera iz 26.11.2011, ovaj gore je iz 2010 godine http://www.youtube.com/watch?v=7qz1X4RMvJ0
ja bas volim kad je stariji enegine, to mi nekako ulijeva nadu da ce biti gameplay bolji, a i ko je pravio igricu dobro je ista a i vidis koliko je ulozeno novca u razvoj iste.
Ne znam koji su engine koristili, ali cini mi se pravo zastarjelo, kao da je igra napravljena 2005. Ne vjerujem da ce je prodati ikome izvan Vietnama.
@nemesis slazem se potpuno!