Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pricajte sta hocete,odHTC-a jedino je trenutno bolji "možda" sony i samsung....ostalo alahimanet almasa
ma niko ba, HTC najjači samo kad ga uzmeš traži odmah ploču rezerve ;) Fujitsu (sa ili bez Siemensa) u laptopima a LG u smartphonima su dvije marke na koje se u BIH pravi najmanje reklamacija i vraćanja na servis. Znači 100% provjerena informacija ali ćeš i danas naći brdo šabana koji će ti reći da LG pravi klime i šta će onda praviti telefone. Pa ti vidi ko onda zna šta valja a ko puši reklamu ;)
a kako da znamo da ti ne pravis reklamu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
To vise nisu mobiteli, to su televizori. Moracemo u buducnosti nositi torbe na ledjima za mobitele.
a nekad je bilo moderno imati sto manji mobitel...
ne bi ja dao svoje nokie 3310 nizasta
Zanima li te rad na 1 web sajtu na kom mozes zaraditi 100-200 dolara mjesecno (2-3 sata rada na dan)? Radi se o sajtu koji se bavi klikanjem na reklame i radom na mini taskovima koji su na engleskom(trebalo bi solidno da znas engleski). Isplata se vrsi tako sto se otvori racun na banci i oni vrse uplate od 2 dolara pa navise. Nema neko fixno radno vrijeme, radis kad imas vremena sajt ne trazi nikakva ulaganja.sajt detaljnim informacijama ,mozes procitati cisto informativno,NAJBOLJI DOKAZ SU STOTINE REGISTROVANIH CLANOVA S NASIH PROStora zaraditeodkuce.webs.com
trenutno sam na tom sajtu , zaraditi mozes samo ti preko nas referala , engleski moras znati ko hafiz , a maksimalna zarada je 3 dolara mjesecno KO HOCE DA SE REGISTRUJE NEKA UKUCA NEOBUX.COM A NEK NE IDE PREKO NJEGOVOG LINKA JER VAM TAKO SKIDA NOVAC
hoce li se vise poceti proizvoditi pantalone sa vecim djepovima da ova cuda mogu stati u njih
sta ti je još malo pa ćemo nositi LCD-ove 43" po mogućnosti Samsung :P
Bolja kamera i veci ekran je sve sto nam treba, mani se procesora i ram memorije, ma ja sta ce nam to..... PS pojednostavite sebi zivot samo neka je android ;)
nisam ni onaj stari imao...
http://4.bp.blogspot.com/-Fo5W2Xv9fb8/UGLJ9bluHvI/AAAAAAAADNo/GeCQelaR5YY/s1600/almost-gave-a.gif
Lumia 1520 nenad*ebiva
To ghovno ne sluzi nicemu, realno
ma ne sluzis ni ti, realno
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
i ovaj sad je perverzija, brzi je od svakog bolida F1
Nije brzi od Avdije Vrsajevica!
Jedva čekam da se Maracana počne orit od Bosanaca koji skandiraju AVDIJA!AVDIJA!AVDIJA!AVDIJA!