Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
extra
U mom liftu na Alipašinom Polju je isto samo bez simulacije. Liftovi se bukvalno raspadaju, a majstori koji ga ,,kao\'\' održavaju veze nemaju. Sve nekakvi priućeni šegrti. Neznam ni iz koje su firme.
Ne d\'o Bog da cigo uleti u lift, ne bi oni nikad\' vise nijedan od ovih monitora vidjeli, a ja bih ga kupio na ciglanama za cvaju ^^
Worst. Headline. Ever.
@nacionalista pravi balkanac odma ti na pameti da ukrades hehhe
jesu vam papanski komentari...ja bih razbio, ja bih ukro i bjezi, ja bih im hebo m....sta vam je ba, dobar fol i to je to, Isto ko da ste iz dzungle izasli.
pa haj, sta ti fali pjeske na 15-ti, malo fiskulture, jos sve udaraj dlanovima od koljena kako se penjes gore
e budale kidaj monitor i bjezi kuci
pusti suplju, upiskila bi se u geace od straha da ti od bruke ne bi palo na pamet da ikog tuzis
Uh uh koki :D Tako bitna koki :D
Kako bih vas tužila i uzela bruku para nizašta !!!
ima li ijedan članak na ovom klixu a da nije prepisan sa drugih portala i malo prilagodđen http://www.index.hr/black/clanak/kako-biste-vi-reagirali-da-u-liftu-odjednom-izgubite-tlo-pod-nogama/643042.aspx
kako bi im izlupo pod petom!!!
Ove pi*ke najjace
hajmo sad svi da kupimo po jedno 2 monitora