Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u kaknju prave najbrzi kazan za rakiju :P
...a, prije ulaska u lift, moraš pokazati ljekarsko uvjerenje.....
onlinerad.webs.com onlinerad.webs.com Zaradite dodatno od kuce,!!! Za sve osobe koji zele zaraditi ,100-200dolara mjesecno imaju osnovno poznavanje engleskog,pristup internetu i racunar,ukazala se prilika za to radom na nekoliko sajtova.ne traze se nikakva ulaganja i isplate se vrse preko pay pal racuna(otvori se raucn na banci) svi sajtovi posjeduju forume na nasem jeziku i mnogo clanova sa nasih prostora sajt s informacijama(mozete pogledat cisto informativno ) onlinerad.webs.com http://onlinerad.webs.com
...tresnu nešta pred skupštinu..? istrčaše ljudi da vide šta je, kad tamo Fata, vezana u lance...? :Fato, šta bi bona...? :hmmmmmmm...!! :Fato, ko te veza u te lance bona...? :hmmmmmmm...!! :Fato, čega se zadnjeg sjećaš...? : mmm ringišpila u hadžićima...
Iako ćete jesti govna, ukus će biti bolji nego kod običnih govana.
Ja mislio pici šeset :p
sjećam se u Beogradu si mogo čitavu sevdalinku odpjevat dok stigneš na zadnji sprat
Gdje god da se Kinez zatekne u svijetu, kupuje domace.
U Kini prave ama bas sve!
nevjerovatno je kako se ta zemlja razvila otkad je uvela kapitalizam.
Provjeri opet, mozda si nesto krivo procitao...
kao npr?
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Kinezi su velesila, proslo je vrijeme kada su pravili stvari za jednokratnu upotrebu, izgleda da bi moglo doci vrijeme da narod pocne izbjegavati Europsko ili Americko zbog toga sto je Kinesko ili Korejsko kvalitetnije i bolje napravljeno, pored toga i jeftinije.
Kinezi su uvijek pravili kvalitetnu robu samo je nas problem sto smo mi htjeli da za marku ipo koliko platimo nesto imamo kvalitet.
...eno, i zeko na dnu strane izvirio zbog najbržeg lifta :)
...jes, jes....nije mu jasno, kako more 'nako brzo......a, uzbrdo... :-)
znaci kad krenes imas 40 sekundi da zbaris sekretaricu. namazani kinezi :)
Ima li bi i mi ovako brze liftove da imamo novca za njih. A novca nemamo jer ga isisavaju paraziti tipa Džekina sestra koja se zaposlila preko štele kao glasnogovornica Vlade Federacije BiH. I ja to znam, i ti to znaš.
Samo da ne proklizu prilikom kocenja kod spustanja.