Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imaju licencu al u k.
Ne lupajte gluposti, radnja na Obali je 100000% prava. Samo sto nije izravno Apple otvorio, vec je ovo zastupnistvo sa Apple-ovom licencom. Zato se i zovu APR Mekline. Apple Premium Resseler, ne mogu se zvati Apple, jer su samo distributeri, ali s licencom. Znam kada je moj stari ganjao da otvori zastupnistvo za jednu marku, morao joj je dati drugo ime, ali bi imao sve licence, najnovije proizvode, garancija u cijelom svijetu itd. Samo da ne mijesate pojmove ;)
Po cemu ste zakljucili da su nase radnje fake? Meni su nudili na 3 godine starom ipodu sa kvarom koji je izasao iz garancije da im dam i doplatim nesto malo love za nov ipod.
Imao sam i ja iPod kupljen u SAD i u Mekline su mi rekli da mi ne mogu pomoci. Zamijenio sam u Beogradu. Web-stranica im je fake-ovana ko sto im je i prodavnica.
onaj na obali je ovlasteni. imao sam davno kvar na i pod-u koji je kupljen u sad-u i sa racunom sam dobio novi u garanciji :)
Mekline je jedini ovlasteni distributer Apple opreme i uredaja u Bosni :) http://www.mekline.ba/
Nema nijedna ovlastena prodavnica u BiH
http://www.apple.com/uk/buy/locator/
onaj na obali nije lazan 100% a u bbi je stand ko na pijaci pa se ne moze nazvati objektom ;)
Kod nas su i ona na Obali i ona u BBI lazne.