Nosit će i teret na planinu
0
U Indiji planiraju vojnike zamijeniti robotima
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i\"Iza ledja\" mu pridjes i opleti motkom, \'ta ce ba robot hehehe...P.S. Ljudi su ipak najsavrsenije bice na planeti i niko ih i nista ne moze zamijenit\'.
Kada izmisle robota koji pravi i servira curry, plus jednog koji moze obavljati tehnicke telefonske razgovore, citava Indija ce ostati bez posla
Jos bolje bi im bilo kastrirati musku populaciju.Jeftinije je,lakse se dise a manje dize
Ja, a siromastvo vam je normalna pojava. Dabogda vam i ratovi i vojska i roboti nikad ne trebali. I vama i svima koji to zele.
G l u p o s t i. I ovako ima nezaposlenosti, a na kraju ce nas roboti zamjeniti haha smijesni su i oni i tehnologije ove..