Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Normalno da će baterija na iphone trajati kraće jer na zaslonu ima 10.000 boja i mnoštvo opcija, a šta imaš na nokiji? Ekran u jednoj boji i 5 opcija.
Otkad je Kanada u Europi
Sve je ok sa ovim smartovima imaju opcije extra ali i veliku manu, baterija izdrzi jedan dan ako cackas po gps-u, igrice, internet itd. Nokia je po pitanju gsm signala i trajanju baterije najjaca. Meni je ovo najvaznije kad sam na terenu.
mene nece nista dobiti,nemma za kifle!!
Ja svoj stari samsung necu promjeniti dok sam ne otkaze. Pao mi hiljadu a podigao se milion puta, u samoodbrani ubiti covjeka s njim ko iz sale i opet ga staviti u ponovnu upotrebu. Svaka cast na tim dodirnim cudesima ali vise volim old tajmere u svakome pogledu..