Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zato ga ja svako vece pred spavanje izgasim iz uticnice da nedo bog sta ude pa i tog belaja xD
ja vala samo idem na sigurne xxx stranice, a na ove sa virusima ne idem
100% racunara u svijetu je zarazeno. Naravno, mislim na kucne racunare. Ne postoji av koji ne propusta. Ko drukcije kaze taj klevece i laze, na na na na.
90% Bosne ima kopiju windowsa kojeg ne smiju updateovati, a kamo li da kupe original verziju Kasperskog... :) Zivio Linux.
A ti si taj sto je meni mazno milion!?
H1N1
Ja nemam problema s tim, ja koristim jabukicu :) A kamoli antivirus!
Ne treba nikakav antivirus ako imaš malo mozga
>31% europljana ocito misle da je NOD32 kucna verzija dobar antivirus... > >KaperskyIS ftw. pogotovo ako si je skinuo negdje sa torrentom ili sa stranica koje zavrsavaju na .ru, .ws, .cn, .to... :thumbsup:
31% europljana ocito misle da je NOD32 kucna verzija dobar antivirus... KaperskyIS ftw.
Kazu:.... Do*dina Snjezana zarazena sav joj (su*pak) se rescvo.
trecina Evropljana ne koristi Mac ili Linux
Ma sta 5% ulazi na stranice \"neprimjernog sadrzaja\" pa ovi balavci se odrase od dr.kanj.a nema ga da ne ulazii a bogami i mi malo stariji volimo malo da.. ovaj...
mali mustafa dosao kuci sav sretan i kaze babi da zna koji ce fakultet upisati.babo ga pogleda zacudjeno i upita,koji? elektro medresu odgovori mali mustafa.babo se nasmija i rece;pa sta ces raditi kada zavrsis? paliti kandilje na dzamiji rece mali mustafa.
Nemojte dase plasite odmase razocaram kad vas cujem daste se preplasili ako imate probleme poslacuvam ja mog Amidzu pacevas on osloboditi svi virusa i konja i crva . Ostanite smireni i nemojte koristiti pretjerano antiviruse sto manje to bolje hahahhahahahah
Čekajte samo da Bihnet ukine limite, pa će te vidjeti plodno tlo za širenje svih malicioznih programa.
zato ja i necu da prikljucujem internet.. bas vako zbog ovog, jes me briga.. ko hoce nek ima...