Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cim bi iz njeg krenuli oni kineski zvukovi, odmah bi noga kroz njeg isla
Nemojte biti smiješni...Kinezi nemaju svoje procesore, unutra su Intelovi procesori, tako da ovo što su oni SASTAVILI nije nikakav kineski podvig. Kinezi zaista imaju kapacitet da proizvedu FUŠ proizvode, ali i dijelove za Space Shuttle. U slučaju ovog superkomjutera, unutra je najmanje kineske tehnologije.
sad sam posao nesto slicno da napisem.. zadnji put kad su prikazivali njihov super pc na stolovima su bile sve dell masine hahahaha
Mrzim kada mi neko kaže da je kineska roba fuš, jer to zaista nije istina !!!
Naravno danije, postoje klase... idi u Njemacku pa kupi kinesku igracku (kamioncic, autic)... navodim primjer toga, jer sam se licno uvjerio. Zadnja kalsa, najlosija, je na nasem trzistu u BiH.
sve ce ovo stati u jedan mobitel za 50.god
cak i manje
upravo tako
Nećemo se više stidjeti kad bude pisalo MADE IN CHINA. Još ćemo se faliti, kakva vremena dolaze cccc...
...ionako je je već mad in prc...mobiteli, računari....
...kineski "fuš", a ? :))