Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pitanje je koliko dugo može napajati vremenski.
Sad ce nasi klix komentatori da pojasne kako se ne isplati u ovo ulagati, radi solarnih panela i slicno. Znate tesla ne zna nista, nego ovako objave vijest pa cekaju rjesenja ovdje na klixu u komentarima.
Sve ima svoje razloge puštanja u rad navedenog ,jer kako pratiti informacije,kontrolisati .... ako nema (ju) struje ukucani :)
Sve ima svoje razloge , kako pratiti,informisati se i kontrolisati .... ako nema(ju) struje
odmah kupujem! nek se nadje, zlu ne trebalo.
Tesla je htio da energija bude dostupna svima besplatno..a evo sad nam prodaju sve i svasta..pa čak i baterije za kuću..da grijemo bojlere
Što je najžalosnije većinu ovih izuma je izmislio Tesla prije 100 ljeta Ameri konfiskovali i sad tuše tehnologiju kad su nas zagadili fosilnim gorivima.
Ovo bi moglo poslužit i za moj dom. Ja napajam samo comp, monitor i ADSL router