Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Masonska posla.Kada nas svedu na internet i naprave nas ovisnim o internetu kako finansijski tako i socijalno-komunikacijski tada ce nas staviti cirka 50% pod svoju kontrolu.
J.*,.B.O T.E TELEFON! Da bi dokazao da je tvoj moras prij.aviti sve svoje inf,ormacije na taj br,oj i dopustiti im da te prate u svakom koraku.. Am.e,rikan,i su krenuli na,glo s krsen,jem tu,djih priv,atnosti pa vi na,stavite da f,urate i nase k.,*n.je i k*,.b.ile.
Test test
idu prvi, daju vise
od kad to ima u Skandinavskim zemljama :) zaostaju.... kao struja za naponom
E jeste vidjeli novu ponudu bh telecoma: MMS! Mos slat slike preko telefona!!!!
Pouka: Kradimo dok jos mozemo!