Tehnologija
0

Teleinformatica predstavila novu tehnologiju

Sarajevo-x.com
Kompanija Teleinformatica je većem broju bh. projektanata predstavila najnoviju tehnologiju, koja olakšava projektovanje, izvedbu instalacija i nadzor kod izgradnje objekata šire namjene, te znatno smanjuje troškove i povećava broj usluga.

Kompanija Teleinformatica iz Sarajeva je juče, na prezentaciji za veći broj cijenjenih bh. projektanata, predstavila tehnologiju koja će u budućnosti znatno smanjiti troškove i vrijeme potrebno za ugradnju instalacija u velikim objektima, kao i mogućnosti za manje privatne korisnike, te kod adaptacija prostora.

Tehnologija je u potpunosti razvijena domaćim resursima, kapitalom i znanjem. Njenom se primjenom uveliko smanjuju troškovi investitiora kod ulaganja u poslovne infrastrukture, a povećava se spektar i kvalitet usluga. Ovakav program omogućava korisnicima da, između ostalog, uključe jeftinije centralizovane sigurnosne sisteme i nadzor svakog pojedinačnog korisnika.

Prednosti "pametnih instalacija“ Teleinformatice su svakako i činjenice da su, primjereno domaćem proizvodu, sva sučelja napravljena na bosanskom jeziku, sistem podržava sve brandove iz oblasti TV i IT industrije, a podrška korisnicima je osigurana u svakom trenutku dana, svih dana u godini.

Teleinformatica je ovim korakom svakako doprinijela posvoljnijim uslovima za investitore na domaćem tržištu, sa krajnjim ciljem povećanja ulaganja u Bosni i Hercegovini.