Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prodajem i kupujem baterije za sve vrste dildo aparata
Razlog ne uvodjenju novih energetskih novaca je manjak dobitka ili gubitak istog. Kao sto je poznato ko kontrolise rezerve energije kontrolise i svijet. Velikim igracima nije u interesu da se razvijaju oblici jeftine zamjenke ili potpuno besplaten energije jer bi to znacilo kraj prevlasti mocnih. Ukucajte samo u you-tube free energy pa se informisite..
Ma jok, oni i ne koriste baterije, jes\' ta amerika cudo od zemlje!
to je davno izumljeno u americi i uveliko se koristi
Ovakve vijesti ne uzimam vise zaozbiljno, jer svaka 2-3 mjeseca u zadnjih 10 godina procitam kako je pronadjena nova \'revolucionarna\' tehnologija za proizvodnju baterija, ali ja jos uvijek na trafici kupujem standardne 1.5 volt baterije, a laptopi i mobiteli se jos uvijek ne mogu aktivno koristiti vise od par sati bez punjenja.
nek si mi ti pametan. sto se ti nisi sjetio???? a u stvari ti si toliko glup da se nemozes sjetiti ni ko ti je mati !!!!!!!
bas fino...koliko je trebalo da se toga sjetite..e,ukljucite mozgove malo..