Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moj taxi u Mostaru vec ima Wi-Fi u autima....
kod njih je svakako 3G flat i svejedno im je...ili se kačili direktno na 3G ili preko taksija pa na WiFi...a oni kojima treba mobilni surf već imaju tablete i netbooke sa 3G šta jeste fino....vidjeti da se u svijetu dešavaju stvari za razliku od nas ali ja volim naše blato pa ga j.e.b.i :) ja sam se ovdje rodio ja sam ovdje preživio rat mojne meni pričat nema Bosne i nema Bošnjaka ima brate i uvijek će biti
mi na ovakve clanke mozemo samo d.r.k.a.t racku jer to kod nas nece biti ni kad ja osjedim i odem u penziju(ako dozivim te dane i ako uopste budem dobivao penziju)
Kod nas u taksiju besplatno turbo folk na radiju...