Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovakve vijesti kad čitaš tačno vidiš koliko smo mi zaostali. Ljudi planiraju već za 2045. godinu eejjjjjj...a ja ne znam hoću li sutra imat\' kupit hljeba!!
Masala, haman ko nasi Talgo vozovi
... magnetna levitacija je zasnovana na relativno malo rasporu. Šta se dešava u slučaju zemljotresa koji stvara amplitude veće od raspora ?
Ne vozio se u njemu,hvala vam kao kuća
u nas sto je zeljeznica napravljeno je za titino doba,poslije njega samo se kladionice otvaraju i nista vise,propali smo ko grcka,
ovaj bi bio za bosne dobar me bi mogo ni ubrzat već bi ušo u Hrvatsku
Ovo Rade Končar poizvodi :)
Ja sam čuo da se gradi Sarajevska zaobilaznica?
kod nas je ukinut i brzi voz, neki dan covjek uz covjeka, u onom starom vozu, niko nije mogao uci od semizovca, rajlovca
dzaba im vozovi kad je 21.12. smak svijeta :D
Pošaljite slike ovog voza Željeznicama F BiH neka kupe pa da i to imamo u garaži ako ništa.
Đe smo mi tu??????????????????????