Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zato ce biti skuplja pita nego tepsija...
sasvim potrebno danasnjim zombijima koji ne mogu jesti, ici u wc, u krevet, trcati, hodati ili bilo sta drugo bez smartphonea, pa ga pune svaki dan, neki cak dva puta dnevno.
lahko je bez fejsa, hajd bez kliksa. sjecas se tamo pred novu godinu kad su objavili za dan 10 clanaka o strasnoj oluji i nevremenu koje dolazi - rezulatat - jedan zastoj na planini. ili recimo 86 clanaka o carliju, a jedan o nigeriji pa sve prepirke u komentarima bez argumenata. ovisnost o nerviranju po kliksu
Fino, i tako sjebeš bateriju ;-)
Mozel' ovo cunu napuniti na brzinu.Viagra mu ne pomaze..
Onda struja opali bateriju ... nisam pala s kruške
Mrzim agencijske vijesti, moram ici na inostrane portale da saznam nesto konkretno. Nisu proizveli samo punjac, vec i posebnu bateriju. Baterija ce imati tri puta manji kapacitet od trenutnih baterija, ali ce se puniti za max. 2 minute. StoreDot ce prodavati velikim proizvodjacima licencu isto kao i ARM za mobilne procesore da sami proizvode i unaprijedjuju, sto znaci prava baterija ce biti dostupna tek 2020. Sve do tada ce biti jos u razvoju, malog kapaciteta i sl.
i traje ti 4 minute.
klix svake godine stavlja isti snimak i palamudi kako izlazi neki super punjac sledece godine ????
ovo ste bili postavili prosle godine hahahah http://www.klix.ba/scitech/tehnologija/zamislite-da-bateriju-smartphonea-mozete-napuniti-za-samo-30-sekundi/140408084
Davno ja rekoh, oni marljivo rade da izgube čitaoce. j...li ih cenzura njihova......
Stavi ga na 50 volti i pun za minutu :P
ja bih rekao da su oni napravili bateriju koja se puni za manje od 30 sec, koji qrc ima punjac i velicina punjaca veze, ako bi mogao obicnu bateriju da puni tako brzo, kad se nose veliki telefoni, sta fali u torbici i veliki punjac, ha ja.
Ovo biva , čim pristaviš vadi ....! ! !
dobro je...jos niko nije primjetio odakle je ova kompanija...uzarilo bi se od komentara 😆
izrael i think
Glup novinar, "punjač veličine kabla za laptop", znači tanak a dug 2 metra. Trebao bi biti kao kao punjač za laptop.
Papetu na treba punjac baterija,nije umoran!
interesantno, jos da se poboljsa sama baterija i da traje duze od 1 dana na smarphonu bilo bi super :D