Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mali korak za Facebook ali veliki za čovječanstvo. Možda je krajnje vrijeme i da gosti najposjećenijeg portala u BiH dobiju mogućnost da se izraze sa više od 1000 karaktera?
ZBOG OVE VIJESTI svrsajem po tastaturi. evo sad brisem tastaturu dfuvhupuifsdvgopijćpagrkxcba
konačno!!!
ustvari ovo je prava vjest ima puno glupača i idiota na fb pa dok se oni sporazume treba im možda i više od 63.206 karaktera
eto toliko mi je drago da mogu odma umrijet.
usra se od srece
pametan covjek ce reci u jednoj recenici vise nego glupan u hiljadu
od sada više nema statusa \" komentar \" :D
To je puno više karaktera od prosječnog ki.tara viršlaša, jer prosječni ki.tar viršlaš nema uopšte karaktera. PARA NA PARU, VIRŠLA NA FUKARU!!!
kul. sad ce fufice imati vise prostora da vode svoje javne dnevnike i sire patetiku
woooooooow evo ode odma nesto napisat ... -.-
Oh super vijest, sad ce mi zivot biti puno bolji, kvalitetniji i potpuniji! Hvala ti fbook! PS: Dajte malo ovako dobrih vijesti da se i majmuni raduju! LoL!
ovo je, po mom misljenju, jedina mana koju je imao fcb!! hvala vam!!! :) i wanna cry :)))
vaaaaau! kakva vijest! vaaaau!!
E sad mi moraju svi lajkati statuse
Boli me K