Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mala moja, ruski satelitu, dodji vamo da vidis moju..........sobu
izvinite nisu dati svi podaci...........
Gorivo sa HIFA pumpe, to je to.
Iako ludo zvuči, ali vrlo moguće...Otkazuju misije, smanjuju budžete, povlače astronaute, turiste koji masno plate provozaju oko planete, sateliti se stalno ruše..šta je sljedeće?
pa sta se ovo desava...pa majke mi ko uvodna spica INDEPENDENCE DAY ili slicnih filmova... al koji je ovo po redu SATELIT da se rusi??? je.bo ja mat.er svoju ako mi uskoro ne ugledamo \"male zelene\" :-D ovo sve lagano pripreme mada kaka smo mi stoka...nas ljude nemoze niko pobjediti