Dionice prodaju Samsungu
0
Sony se povlači sa LCD tržišta
Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pokušaj gledati plasma tv kada ti sija sunce kroz prozor! LCD nema takvih problema. Iako je plasma upočetku imala čistiju i precizniju sliku od lcd-a, danas se više to ne može reći. LED televizori su samo evolucijski napredak LCD televizora, dok Plasma nema nikakvu budućnost, jednostavno ta tehnologija ne može napredovati.
ZNA ISTO KO ŠTO TI ZNAŠ ŠTA JE \"LED\"
Eno sad! Pa neki dan je bila rijec da se sony i ericsson razdvajaju. Ko ce im vise vjerovati!
Bravo komentatori, ako Sony ili Smsung procitaju ove komentare, imacemo veliko iseljavanje umova iz BiH put Japana i Koreje.
LED nije nikakva nova tehnologija. To je LCD tehnologija samo sa drugacijom organizacijom pozadinskog svjetla!!!!! Sony gubi svjetsku trku sa Samsungom kada je u pitanju televizijska tehnika. Samsung je vec dvije godine uzastopno najveci proizvodjac TV prijemnika na svijetu i tako su potisnuli Sony koji je tu poziciju decenijama zadrzavao za sebe. Vec su danas i tehnoloski Samsung tv aparati napredniji od Sonya.
najbolji plasma 3D tv na svijetu TX-P50VT30, najbolji plasma 2D tv TX-P42G30, I jedan od najnagradjivanijih led tv-ova TX-L42E30
HAHAHAAHHA frajer mi prica o suncu HAHAHAH koji bot
ja mislim da je Sarajevo najsgurniji grad :)
http://hr.wikipedia.org/wiki/Plazma_TV VS http://hr.wikipedia.org/wiki/LED
ih,sto me nasikirase,necu moc spavat
posteno
ispravka prirodnu rezoluciju a ne kontrast...iznerviro si me ;)
@LED ma šta mi napriča. pa ta tehnologija ne mora ni napredovati jer MI NE NAPREDUJEMO. gledamo još SD 640*480 i ti mi pričaš o kvalitetu LED TV. pa znas li uopšte koliko gubi na kvalitetu dok primi SD signal u svoj prirodni kontrast pa onda ga ponovo vrati na SD. i sad ćeš mi reći HD full ovo full ono a šta je sa Hayatom, OBN-om i da ne nabrajam dalje
@@LED Led je skup zato sto je nova tehnika manje struje trosi ali plazma ima najkvalitetniju sliku procitaj malo informisi se sine ;)
samo pametan zna da je Plazma najkvalitetnija televizija!