Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samsung je Samsung i iPhone je iPhone, realno, nikakav OnePlus 3 to ne može promijeniti. Mnoge marke su prilično kvalitetne, ali ove dvije su brend i niko im ne može parirati, a kamoli ugroziti njiihovu poziciju na tržištu.
Prvi HTC je duplo kvalitetniji od Samsunga.
Šta je aplle?
OnePlus ima strasne telefone samo ih yebe podrska na Euro trzistu
Zato sto je vecina komponenti kopija ili neovlasteno koristenje tuđih patenta, i čim bi se legalno pojavio u EU shopovima krenule bi tuzbe.
Pretjerivanje!
Cola je Cola..a Boza je Boza:)))
Kakva klončina 6S-a. :)
Problem je sto privredni skauti Apple-a i Samsunga pokupovase sve zive inovacije u mobilnim tehnologijama na svijetu i odmah zalijepe patent. Nema sanse da se neka kompanija sa njima moze nositi, osim ako se par inzinjera entuzijasta se udruze i svoje inovacije utrpaju u neki svoj produkt. Ali, mehanizam svjetske privrede pod nazivom "mergers and acquisitions" bi svaku kompaniju koja je dionicko drustvo odmah otkupila u trenu oka. Nema sanse bez novca njima parirati, makar da si Tesla.
"Psada" hahaha kakvi ste da danas sa gramaticnim greskama?
Svi su oni iPhone ubice, a niko da ga ubije.
Sad ce Iphone CE - cevlar edition
nekad su se cure hvalile ciji decko ima vise cm a sada ciji decko ima veci display na mobitelu
@tuzlak458 i to u svakom smislu ;)
Gdje se u Sarajevu mogu kupiti ovi OnePlus mobiteli?
Vreba u cosku shopa :)
Hahaha jos jedan u nizu :)