Sigurnost na aerodromima
0
Skeneri za tijelo narušavaju privatnost
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hosdifaoisjd
Eto sad ce svi znat da imam batinu od 30 cm :(
Kad budu skenirali Bošnje pojaviće se osunećeni glavić/zarasli muf.
treba skenirati pasose i licne karte, sve sto lici na muslimana vracati nazad
Hahahahaa tako vam i treba hajmo prvo svi gologuzi na skener a nakon skenera idete na dubinsko provjeravanje! Tako je kad hocete da okupirate muslimanske zemlje i od njih pravite svoja legla za kocku, prostituciju i drogu a otimate im naftu. Sad se fino suocite
ma kakvi bakraci i nigerijci, teski folovi vec hoce da rokaju svijet sa ovim zracenjem kao sto su kupili ovaj najnoviji virus od austrijanke, zar niste to culi? surfajte :)
Doduse mi u Nigeriji imamo i rakete i plotune u gacama pa razumijem da nas se boje. Kresemo bijele zene - pravi interracial.
admire odudlaš mi moju republiku...
Ovom je neko platio da bi sada prodavao te skenere.
http://www.erepublik.com/en/referrer/Admir+M
Dzaba stvarno trose pare na ovakvu tehnologiju kad je vehabije moguce uociti na kilometar!
vidi kurko do koljenko XD