Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko može napraviti inter-kontinentalnu raketu i atomsku bombu, za njega je tablet igračka. Tablet ima ekstra karakteristike, ekran od 7 in a težine samo 250 g, bogovi su.
Namjerno napisano da bi nekima bilo lakše pročitati.
u vremenu quad core procesora, oni prave djeciju igracku
Glupost
oni ga napraviše a šta smo mi uradili?
a sta bi mi trebali uraditi? :))))) ti si ocigledno jos pod utjecajem komunista kako smo mi 4-5 svjetska sila necega :))))) sjeverna koreja je zemlja koja posjeduje nuklearnu tehnologiju a ako nisi znao sva pamet bivse yuge je to pokusala pa izazvala prvu nuklearnu havariju na svijetu...mislim 60 ih...samo je to dobro zataskano......a sto se tice ovih novih tehnologija srbija cini se ima dogovor sa ejplom da iskoluje 4000 studenata od kojih bi oni odabrali hiljadu dvije da rade za njih u pogonima u srbiji....eto ti nase pameti :)))))
@prokleta avlija. Ako mislis na Apple to je cista glupost... Eto Apple treba praviti dogovor sa Srbijom da osiguraju radnike i to studente koji ce radit u proizvodnji. Kao da bi im se isplatilo placat njih pored kineza koji vec sad rade po 16h dnevno za bijednu satnicu.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Koje ludilo, čitam i ne vjerujem !
Vaaauuuuuu....