Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovaj me lik zvani,,Geek,, podsjeca na jednu osobu koja jako cesto upotrebljava ovo kvantitet i kvalitet....joj hemijaaaaaaaa!!!!!
Stvarno me iznenadjujete, kako senzacionalan naslov, a nigdje veze sa stvarnoscu, Project Natal, kako se zove to, je samo kamera koja se stavi iznad Xbox360 i onda u suradnji sa softwareom cita vase pokrete i pretvara ih u pokrete lika u igri, a daleko od citanja misli... al\' eto, bitno je nesto napisati, a zaboravljate da se treba gledati kvalitet a ne kvantitet...
Dobro je ba,prosjecan bosanac i suvise je zauzet golim prezivljavanjem i vjeronaukom tako da njega ova vijest niti malo ne tangira.I internet sto im je tamo dosao je jos uvijek za njih veeeeeliko cudo.
E raja Playstation 2 ?!?!?! :O Isto k\'o da sam uzeo Dnevni avaz od prije 7 mj. :/
ooooj čitač misli hahaha, mene bi bilo stid ovo napisat, da je bar autor članka pročitao malo o ovoj tehnologiji...
jos da je Playstation 3 izasla !!!!!!!!! U ovoj zemlji se valjda sa svime kasni vrijeme kao da je stalo......
sky net je probudjen , terminatori dolaze :)))
http://www.tip.ba/2009/06/03/microsoft-predstavio-project-natal-konzolu-za-igranje/ prije 7 mjeseci ovo objavljeno:) stara vijest
Joj glupih vijesti jutros majko mila