Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
-ne radi se o serijatu vec "saudijskom razumjevanju" serijata gdje navode vodu na ocuvanje "monarhije saud". -protiv sam cenzura pogotovo onih gdje se iznose cinjenice , argumenti ,dokazi ,poredjenja ,razmisljanja i slicno ... -sloboda govora ne znaci da imam pravo da po nekome ili necemu pljujem.
...interesantno, ameri se ne bune :)
Ovo je medijski prdez! Pola zivota zivim u Saudijskoj Arabiji, znam sta se desava u "mojoj" aviji. Radi se o prijetnji zbog nemogucnosti pracenja od strane sigurnosnih organa po uzoru na pracenje svih sluzbi sigurnosti u svijetu, a tako i u BiH. Vijest nema veze sa Islamom i serijatom... original: http://www.cnbcarabia.com/?p=78217 Savjet: Pobrinite se o sebi, i necete imati vremena prditi o drugima. Koji vas klinac boli hocel' Skype imati ljudi na kraj svijeta?
pa iskljucite im onda internet skroz , sta se peglate :D
Opet se dobri vjernici blamiraju. Nema veceg zla od religije.
Samo preskočite ih, ima drugih zemalja...
bosanka u saudijskoj guzici hajd na fb nadji ikog iz saudijske arabije...eto ja te odmah castim... ps: utipkajte raju iz ovih arapskih zemalja.....zasto niko od njih nema pravu sliku ...nego sve neke slike tj iste slike nekakve zene ili neke zastave nema slika raje omladine djece... vise puta sam tipkao onako nasumicno bas da vidim tu raju dole...al jok...isto ko neke aveti ono fol ime i prezime ali nigdje osobnosti duše... pa ti onda nekom drugom pricaj pricu o ne cenzuri i nekakvoj arapskoj demokratiji...nikad arapi nisu znali za demokratiju pa ni pod zastavom Muhameda a.s....vodili su se po njemu dok covjek nije umro...a onda posle njega opet kolo svoje poceli vodiit
ma zene im se kur...va...ju, pa kako tomu u kraj stati :/
srbi smrd0nje! :-) admin>podudlaj chunu!
BOLESNICI!
Svašta nešta najavljuju i objavljuju u medijima, ali se pola toga ne provede u djelo... Btw, Blackberry nije blokiran, to je totalna dezinformacija. 2010. su rekli da će biti, isto kao sada za Skype, ali je ostalo na tome. Ima zemlja svojih mana, ali nije toliko konzervativna koliko se misli. Mlade generacije, zahvaljujući tehnologiji, imaju pristup svemu čemu imaju pristup i mladi u drugim zemljama... Izuzetno su obrazovani i svjesni realnosti koja ih okružuje, pa postepeno uvode promjene... Djevojke hodaju otkrivene, novi kafei više nisu odvojeni zidovima na muške i ženske, vjerska policija ne hoda okolo sa štapovima udarajući žene ako im viri pramen kose (nedavno sam i to pročitala)... Previše je nepotvrđenih informacija u eteru, treba malo selektivnije čitati vijesti, i ne vjerovati svemu što se piše.
Jal zatupljuju narod...strava.
SAUDIJSKA ARABIJA nažalost je jedno veliko LEGLO ZLA i jedan od 4 centra MOCI ZLA... S.ARABIJA, IZRAEL,ENGLESKA,RIM
Ma naravno...
Rade profit, biznis, a ne placaju porez drzavi u kojoj posluju, osim mozda gdje su registrovani (SAD). Treba da rade, ali po zakonima drzave u kojoj posluju.
To vam je to "Savršenstvo Šerijata"....I onda još neko to otvoreno podržava, kao da nam nije dosta torture kroz koju prolazimo...