Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
supickumatere kad je usb stick od 128mb kostao bogatstvo, a ja govorio te stikove ce oni gluhonjemi prodavati na ulici za 3km
"Vlasnik SanDiska kompanija Western Digital podsjeća da su prije 16 godina predstavili prvu SD karticu od 64 megabajta, a dvije godine poslije i karticu od 512 GB, koja je tada imala najvećumemoriju na svijetu." Kakva glupost od prevoda i netačna informacija.
moj komodor sa 64 kilobajta memorije još fercera, ne'am pojma koga zanima sd card sa tb memorije? :)
:) kao onomad sto je nas prijatelj Gates rekao "640K ought to be enough for anybody." A sada 4K video, itd itd. i memorija ide kao luda... A uz to posto je sve to "krhko" svi mi imamo dodatne kopije / backup od nasih slika/videa itd. i onda jos backup od tog backup, a mozda i jos pokoju kopiju u Oblaku, Dropbox, Amazon, Google, itd. itd.
Ja mislim da ovi iz redakcije "trose" velike kolicine droge pa imaju ovakvu pjesnicku slobodu u pisanju clanka
Hocel' kinez kupiti keru 7 komada za svaki ajfon?