Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa i glista zna kada joj je dosta jesti i ne jede do smrti, ali, kada covjeka zapadni sotona spopadne on jadan mora imati 'pametni kais' da mu kaze da prestane sa zderanjem jer ce u protivnom da umre.
Letis li i sa njim u zrak kao sa novim Note 7? :D
Samo nam još treba nešto što će nam govoriti da ne jedemo više.
Samo za debile i idiote,ako ne kontas sam kad ti je dosta onda se lijeci.
hahaha o bozeee Nista treba obavezno nesto skontati da moze ljudima javljati kad treba da idu u halu... ocito da sami ne mogu skontati. . pa su poceli puno da seru... da izvinete na izrazu.
oprostit cemo !
@mirrorce moje ..... haha bolje rijeci nisam mogla da skontam.. E bas vam hvala, sad mi je odmah lakse. ;-)))
pametno ovo, pametno ono, ccc pa gdje ide ovaj svijet,sve pametnije samo ljudi sve gluplji i gluplji.
Neću da učim, brate Oću da se brijem, sestro Sokiće da pijem, tečo Ale, ale, đendo SFRJ znači Sajsi Fucking Random Japi Mislim da je moj um skrenuo od mene Monošmizla vadi rizle, Monaliza vadi evre On treba da sadi, a ona da mota Kako idem gradom tebe je sramota Sajsi svetice, moćna starletice
Imali kakav model za tržište Somalije i BiH, sa posebnim popustom za penzionere koji detektuje opasnost po život od PRETJERANOG STEZANJA. Fadilovi savjetnici su za stezanje našli DOSTA PROSTORA, pa bi to moglo biti za mnoge peMzionere FATALNO !
Neka fala!
ne treba jesti nikako
Nakon telefona laptopa i tableta sad je na redu puniti kaiš, šta je sljedeće. Jel broji udarce po turu?
Sta radis? -Punim kaiš? Aj pozuri da malo napunim cipele 'ocu izaci veceras!
covjek bi trebao jesti da zivi... a ne zivjeti da jede uz pametni kais
jos jedan u nizu poreza za budale!!