Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ni slican airu
Po meni ljepsi, elegantniji ovaj Ativ
Na Air lici samo sto su oba tanki.
Naslov je bio "jeftiniji". Pa koja je to cijena magare!
Tablet na baglame. :D
Kakvo sranje od teksta, ko je jednom koristio bilo koji Mac znace da je prva i osnovna razlika nevezana za debljinu, memoriju, izbor materijala, vec za operativni sistem, te je jednostavno nemoguce porediti win i os... zasto sam presao sa win na os, jeste onaj osjecaj kad radis i zatvoris laptop, nakon pola sata otvoris i on je u roku od par sec ponovo povezan na net, i prespreman za rad.... jednostavno ne uporedivo drugo izgleda apple proizvoda je nesto sto samsung nece dostici ni za 100 god
takodje volio bih vidjeti air kojem baterija drzi 12 sati, jedino ako ga iskljucis sa neta, smanjis osvjetljenje displeja i tastature na minimum i ostavis sa strane i tad je diskutabilno da bi moglo 12 sati.... uz nekakav normalan rad, kostenjem worda ili excella a u pozadini da vrti safari i jos nekakav email jedva 4-5 sati.....
pa nije bas ni jeftin. $1400. al opet bi ga uzeo prije nego jabuku!
pa jeftiniji je Apple
@Titus pa ok, nisam reko radi love. nego, nisam ljubitelj apple-a! :)
Kupio Samsung kompjuter , nakon godinu i po pregorila motherboard. Nikad vise
a sta ti je to motherboard?
Zato imam tebe da mi prevedes
Smeće. Promijeno sam ih 7 do sad. Od Toshibe preko Della do Lenova. 2 godine maximalno. Rebaling chipseta i slične gluposti. Plastika, ugrije se samo što se ne počne topit. Macook pro zakon! Uvijek hladan ko mezar, a prije ce tebi nesto bit nego njemu.
Upravu je Fadil, koliko si potrosio za laptope moglo se jedno naselje hraniti mjesec dana i opet si odabrao marketingom uzdignuto smece koje ne moze parirati duplo jeftinijim uredjajima sa Windows 32bit ili 64bit operativnim sistemom.
Uglavnom je koliko para, toliko muzike. Mnogi porede uređaj od 1500 eura, s drugim koji je plaćen petinu toga, pa onda kažu jedno valja, a drugo ne valja.
jos mu skines ono smece od OS a i nabacis linux i jebes raptora kako bi to picilo.
Kad bi imao pare :D