Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad je meni jasno zasto ovaj samsung sve zivo kopira. Pa evo kad pocnu sami praviti proizvode, naprave ovakvu sracku, isto kao i onaj uvijeni mobilni sto izgleda ko kalup za hurmasice :) brzo nesto iskopirajte, da ne zbunite vijerne fanove!
a jebo ga japanac sta sve napravi
wow, odlicno rjesenje za problem koji nije trebao da postoji
"Misteriozni uređaj, koji se može saviti pod pravim uglm" Šta nije ''pravi ugao'' kut od 90 stupnjeva? Ovaj ekran se preklapa svih 180 stupnjeva (ako je vjerovati videu) i ne bi imalo nikakve koristi da je preklapanje samo 90stupnjeva. Eventualno da ga pošalješ u ćošak da se srami, fino bi stao u ćošak.
Nije problem savit tablet. Problem ga je ispravit poslije a da radi.