Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
JA SAMO VOLIM ZENE SA HALTERIMA
Jeftinije je da nam djeca puše travu nego da imaju ove telefone.
Kratkorocno gledano...
još jedan tel. zbog kojeg se uzima kredit, a u kući makarone i pasteta. ko o čemu kurva o poštenju , a bosanac o telefonu. do juče svjetlo gasili sjekirama.
Galaxy c5 je dosta jeftiniji,ljepsi,ima led lampicu,4 gige RAM.32 gige interne,a ostalo sve kao A5.Tel.stvarno munja mada je u ovaj model super u svojoj klasi.Cijena previsoka.
Uh valja sad sponzorima ispraznit novcanik Osmi mart stize hahaaaa
Kakav Galaxy A3, danas otišla u BH Telecom i poljubila vrata... Nema telefona na mapi... Ostadoše u čudu kada sam pokazala objavu na klixu
Dobri su telefoni suvisno je bilo sta govorit, a sad cijena mozda jeste malo previsoka, imam i ja 2gb rama, 720p ekran, otisak prsta, iziso me 500 km, brzi je od ovog a3 a nesto sporiji od a5, sto znaci uzimaju lovu samo sto su novi.
Ja svojoj alphi samo kazem smile i on pravi selfi, record video da pocne snimat.
i Samsung zaposljava onakvu kockastu glooovu. Gdje li su ga iscupali hahahahahhaha
pa davno je telefone predstavio. Vec su i u pradaju A 2017. koga vi objestavate kao da ste stampane novine.
6.1.2017 predstavljen i u prodaji je naravno u EU. A danas u Sarajevu. Ma dajte Samsunže u qrc i vi klix. A btw telefon je solidan, ali kao mid range je preskup. Meni firma sad 2016 kupila za 300 maraka sto mu je i realna cijena. Ali da mogu uzebo bih trenutno s7 i doplatio. slika sranje, nema notfikacionu led svjetlo, doduse ovaj 2017 je dobar sa 3 Gb Rama i display alwas on, ali kad mu opane cijena tek.
kupicu ih za 5 godina
Sve?
Samsung na aparatima
VIDI MU GLOOOVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE BIZON ISTO
Too samsunze:)