Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jedino priznajem struju i sijalicu a svi ostali izumi su najobicnije s r a nj e. koje uopste nama nikakvu funkciju nego da se brze izgubi vrijeme.
SAD i Izrael, sve ukradu od drugih, pa kombiniraju, ljepše upakuju i vaoala, njihov \"orginalni\" proizvod.
Znači priznaju da jesu (već je bila totalna bruka što to nisu ranije priznali, papci ).
I nemojte mi napadat Anelu, hodi srce ovamo da ti promjenimo to E u A
IIIIII touchdown za Samsungg.. AJ-pakas ga je spusiooo
ovaj hipster što veliča sijalicu, ova genije što prati 9gag. ovi se yebu po sudovima, mi budale se raspravljamo ko je bolji. a fabrike im vrte bilione i bilione na tržištu.
Da su bolji od samsunga nebi ih tužili ovako samo pokazuju koliko su jadni i nemočni . Ove godine ih samsung razvaljuje na tržištu sa novim S3 pametnim telefonom.
@Anela koliko vidim ti si isla ili u saobracajnu ili u poljoprivrednu. a najveci domet ti je udat se odma po zavrsetku srednje da se ne bi dosadjivala. jer sva ostala omladina ode na fakultet i nemas se skim druzit. a imas i tipicno ku r varsko ime.
@theb Predstavljam vam tipičnog korisnika Appleovih proizvoda. Glu­pi hipster bez smisla za humor koji je kontradiktoran sebi na pet načina u istoj rečenici. I ne, nisi nas trolao, samo si mor­on.
http://www.youtube.com/watch?v=wFeC25BM9E0
http://weknowmemes.com/wp-content/uploads/2012/03/genius-rage-face.png
Zato što glumi frajerčića, a onda ode od babe tražit marku za kafu.
Sto onda koristis kompjuter i ovo komentarises ako je sve glupost :) ?
hahahahaha kalifornijks firma cupertino...hahhhaha
\"kalifornijska firma Cupertino\" halo ba