Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@@Torpedista Ako zelis da repliciras molim te napisi svoj nick ili nadimak, jer mi je stvarno glupo replicirati \"samom sebi, @Torpedista\". Onda cu ti postaviti par linkova pa ces vidjeti o cemu govorim. Pozdrav
Hajd ponovo procitaj sta si napisao... Galaxy Note i Galaxy TAB 10.1N su predstavljeni prosle godine. Galaxy Note 10.1 (tablet) je predstavljen prije nekoliko dana.
Pardon \"veci display\" :) Toliko sam se iznervirao procitanim tekstom i glupostima koje objavljuju da ne znam sta pisem. Hvala na razumjevanju.
@ Redakcija Prije svega Galaxy Note i Galaxy Note 10,1 su lansirani na trziste prosle godine. Galaxy Note je telefon! Galaxy Note 10,1 je tablet Samsung planira 29.08.2012 u Berlinu da predstavi svoj novi telefon iz linije Galaxy Note i zvace se Samsung Galaxy Note 2. Specifikacije: quad core procesor, novi Google OS, i veci dispalj od predhodnika Galaxy Note 5,3 incha dok ce novi Galaxy Note imati ekran od 5,5 incha. Samsung Galaxy Note 10,1 je tablet a ne novi Galaxy Note 2 telefon! Malo istrazivanja prije objavljivanja clanka ne bi bilo na odmet. Zivjeli!
Ja sam ga vec kupio i jako sam zadovoljan kvalitetom. Toplo ga preporucujem
cudi me da lansira svoj galaxy, mislio sam da ce lansirati sonyjev galaxy note
ne znate sta cete prije reklamirat, cas iphone cas samsung...
ne znam sta vi mislite, al men su ovi novi mobiteli bezveze....