Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako su vodootporni treba ih puniti pod vodom i stvar rijesena :)
Ako ima neko ogranicenje koliko dugo se mogu drzati pod vodom onda pomazu LELO kondomi, note 7 u kondom, ukljuciti punjac pa pod vodu, dobijete telefon sa vodenim hladjenjem :)
Ovi bi se takmičili sa ? Hahaha
@Ronex makar ne eksplodira u facu
Svaki hamal radi posao koji mu platiš da uradi. Arhitektura  procesora je drugi univerzum za Samsungove. Dovoljno je samo pogledati sintetičke testove i real world usage. Što li Samsung nema ni blizu takve čipove, a tobože onih rade za  ? :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Samsung je odlican.... desi se nesto i ovako. Bezobzira... vrh modeli...baterija se ispravi niš strasno, specijalno.
i moj je bio vodootporan, ali prvi dan kad sam ga kupio, toliko je velik da mi je ispao iz dzepa i pao i slimo stakl, telefon idalje radi ali sada nijeni odporan od vazduha
Nokia 3310 se nije nikad zapalila :)
Bacis je u vatru vatra se ugasi
I NAJBOLJI PONEKAD POGRIJESE. Jebo apple...
Kad se mijenjaju u s.koreji??
Kad vam se zapali note 7, smotajte jednu i zapalite, kad vec pusite skupo to vm je jeftinija opcija! Smece od proizvodjaca i telefona. PS: Cak ni Toyota koja je povlacila milione automobila zbog raznoraznih kvarova nije rekla "nemojte voziti nasa auta", s toga samo po sebi moja konstatacija je opravdana - "Think different, Samsung is shit" Love you Apple Peace people!
Haha citas li sta pises: Samsung produce "Apple designed chip". Nije ga majka klela sto se kladio, nego vadio. :)
@Ronex sta ba izmisljas toplu vodu, Apple javno priznaje da koristi njihove procesore, samo je stvar sto su nacrte za procesore i asemblersku arhitekturu dobili od Apple-a.Kad vec tako hvalis Samsung sto ne naprave bolji cip sebi nego Apple-u.Daj majke ti ne prosipaj se.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
nekad zapalim galaxy nekad topa
nećemo, samsung geleksi na popustu, samo 200 KM
grand prime 255 univerzalno