Predstavljen Galaxy Nexus
0
Samsung i Google zajedno protiv iPhonea 4S
Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I ja sam uz vas!
iphone je svoje isprdio, tek dolazi vrijeme samsunga i google-a (androida) http://www.androidguys.com/2011/07/26/samsung-galaxy-skin-concept-spotted-confuses-amazes/
kad vas android bude pokretao igre sto pravi gamesoft, rockstar etc, i kad budete mogli pucati infiniti blade 2 javite se :)
svojom izjavom govoris koliko znas.. dual core znaci da ima dvije jezgre, a ne da ima dva procesora.. jedan je procesor, a vise jezgri, a android od verzije 2.4 podrzava visejezgrane procesore, a ovo je najnovija verzija androida 4.0 i ko zna kakve jos mogucnosti podrzava.
Moronu jedan Android ni nema OS koji podrzava DUAL CORE procesore sto znaci da sistem koristi 1 procesor. Idi malo proguglaj pa se onda poklopi usima. iOS podrzava dual core oduvijek 100%. I procesor je u telefonu je A5 1 GHZ underclocked na 800 mhz radi ustede baterije. iPhone je svijet za sebe.
odlicno! sve je to ok,ali nikada oni nece moci stici napraviti onoliko i onakve alikacije,u tome je sav fazon!
Pa ignorante jedan... procesor je 1.2 GHz DUAL CORE... malo se bolje informisi prije nego sto komantarises... A usput, iPhone 4S ima 800 MHz dual core.
Valjda bi naslov vijesti trebao biti novi Android OS v 4.0 a ovaj samsungov telefon je samo tu da pokaze sta pruza novi android OS, inace ima i hardverski \"jacih\" telefona, pa se moze samo zamisliti kako ce androidi raditi na njima! Prema najavama iz googla svi uređaji sa androidom 2.3 moci ce raditi i sa 4.0! Svaka cast! Ice Cream Sandwich launched - iPhone is dead!!!
jeste li uopste informisani,sta ste se uhvatili samsunga jadnog,proguglajte malo sta radi motorola pa onda komentarisite
umro je gazda.. sad ce imanje apple-a da uniste
do prije mejesec dana imao sam iphone sad sam preso na htc, znaci govorim iz iskustva kad kazem da je iphone smece!!! mogao bih nesto opsirnije opisat, ali nezelim trosit vrijeme na stvar koja je i onako jasna.
Stravično je koliko su ljudi očajni i jadni pri komentarisanju i negativnim ispadima naspram Applea i iPhonea. S druge strane još više je nevjerovatna činjenica da 95% tih pametnjakovića nije imalo priliku raditi na Apple uređajima, a da ne govorimo o pozvananju osnovnog IT istorijata i same važnosti i veličine ove kopmanije. Stoga dragi luzeri odustanite od blamiranja jer kopija nečeg nikad neće biti to nešto.
Budimo realni ti luzeri (posebno samsung) nemaju šanse protiv jabuka :)
A da li je ovo bolje od moje nokie 3310? Ako jeste da kupim. Hvala.
Pa sta ce pravit novi kad je vec Galaxy S II il LG Optimus 3D bolji od iPhona 4s koji je kar\'na, prodaju ga na osnovi siri-a (koji nece da ubace na iPhone 4 ..) sto je isto sr**** kao i androidov voice actions >.>
jao ja moba haahahaah :D i ovo \"konkurencija\" 4S....ma e, ovo je samo za jadnike ove sto nemaju love da kupe 4S, ajmo bit iskreni :) cuj procesor 1,2 ghz....kao iphone 4 koji je izasao prije 2+ godine :)
ovo je odgovor za @jabucar a ne za @pitanje, sorry