Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Još uvijek ne vidim razlog da mijenjam svoj Galaxy S2.
Kako nemas, stvarna memorija ti je 2gb. Ostalih 9 + kartica ti ke za multimediju. Za apps imas samo 2gb. Imao sam ga prije, zmam o cemu pricam.
i golfa dvojku jel?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Vau koja inovaciija.
OLD SCHOOL COMMUNITY! Budite i Vi dio stare skole, dođite i uvjerite se zasto smo najbolji na Balkanu! HostName: [OS] Old-School RolePlay - 0.3.7 Client Address: server.oldschool-samp.com Players: *** / 500 Ping: 49 Mode: OS:RP v5.3 by Brajant Map: OS Republic Facebook stranica: www.facebook.com/oldschoolsamp Forum: www.OldSchool-SAMP.com Steam grupa: http://steamcommunity.com/groups/oldschoolsamp SA:MP Server IP: server.oldschool-samp.com TS3 IP: ts.oldschool-samp.com Pridruzite nam se!!!
veoma bitno
Ja se nadam da cu dobit makar 4S ili LG Magnum ono meni daje seDmicu!
smijesno je ovo vise
A sta to fali xperia Z1?!
Nokia 3310 😊
Nešto novo molim, sve postalo isto, malo malo uzmete microSD card slot i pati se sa memorijom koju te tjera da kupiš (Apple fazon -.-) pa senzor za otisak prsta pa nešto oko kamera pa tamo pa vamo, dajte nam nešto slabo zastupljeno na mobitelima recimo iz paketa apodrška za emulatore, tri kamere da slika panoramu, interaktivna pozadina i meni, male LED lampice koje se pale i gase uz muziku, et nešto ta ja znam sve isto u 5 deka -.-
Znači koristiš iPhone, jer sve to možeš imati na Androidu, osim ovog sa 3 kamere
jedan mali test -samsunga: . https://www.youtube.com/watch?v=mB7wASSnB-c
Samo iphone
Sa novom kamerom od 20mp, novim ekranom, microsd slotom, androidom 6.0, tek sada dostižu sony xperiu z2 i z3
Jebeš kameru od 20mp kada je nisu upakovali kako treba eno pogledaj slike s6 vs z5 pa ćeš vidjeti razliku....
Ja čekam da izadje ovaj microsoft 950 pa cu odlučiti između šestice i njega... Imal neko win 10 na fonu i kakva je situacija sa aplikacijama???
Ja pokusavam sa 8.1 na 10 al nije jos dostupan za nasu teritoriju ili ja ovo ne znam ili nesto nece. Win telefoni su ko stvoreni za poslovne ljude koji ne jebu ove sve aplikacije i brzi su ko zmaj, ali ako si ipak da koristis aplikacije igre i te gluposri onda idi na android. Win imas samo osnovne aplikacike i to je to.
Ma ja sam čuo da će sa desetkom doći neki kurac za programere koji će moći prebaciti sve aplikacije sa gstore i istore u Windows format... A zapao sam za Microsoft sto mi treba office najmanje pet puta dnevno a nekako ne mogu da se odreknem svih gluposti sa gstore :) e sada imam opciju da vučem laptop ili da sve strpam u telefon... Elem ima office i na gstore ali nije to taj office a tabele u exelu jako koče tako da ne znam ni sam sta da radim....
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
dobar ovaj android marsmalon
Kakva je situacija sa baterijom manje troši? Ja jos nisam dobio update...
Ma ukusan pravo ; ) !!!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)