Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta ima veze ako curi, kad će ionako zadimiti.
Galaxy S8 dolazi sa ugradzenim protiv-pozarnim aparatom, zatim ispod straznjeg poklopca pokraj baterije se nalaze zavoji i kreme za opekotine...
Da li ce konacno liciti na upaljac.
Ma kao da ce se nesto bitno promjeniti na samom izgledu telefona.Biti ce veci za par inca,malo jaci procesor i mozda kamera i to je to.Cijena-234567 KM. Ali sta se moze.
hoce li trebat oruzani list vadit za osmicu
Čuo sam da dolazi u dva modela: S8 "ISIS" i "Bin Laden". Dok prvi ima odličan touch screen senzibilitet i plane naglo nakon aktivacije, što ga čini idealnim za blisku borbu, a Li-ionska baterija ekspresno pušta sadržaj po ćafiru i pridonosi još boljim overall performancama, "Bin Laden" je ekonomičniji za dulja putovanje i unaprijed planirane poslovne aranžmane. Njegov "flight mode" ima mogućnost odgode paljenja, tako da sve potrebne akcije možete izvršiti i na daljinu.
"Čini sve" , marketing čisti. Oni i daju te informacije, tako kod sviju "curi".
Zamisli u Sarajevu pokušaju spriječiti curenje informacija :D hahaha
😂😂😂😂...nije to, curenje...nego, MARKETING..😉
Malo veci...i neke fore za marketing o jezgrama i hercima a ovi konzumenti nemaju pojma da frekvencija skoro pa i nema veze sa brzinom i da te sve jezgre ne postoje vec jedna obavlja funkciju od njih 4 uz pomoc necih algoritama....
@ZutiMacor heheh, nemam pojma!
Prodajem Samsung Galaxy S8 :) :)
Bitce da je kasikara ?!!
Najgore sto jos uvijek nisu otkrili sta je uzrok i rjesenje zapaljenja s7 edza zato cuvaju detalje o s8
@patos upravu si
JEL DOLAZI I APARAT ZA GASENJE POZARA UZ NJEGA?